Recenze

Stěhování zvonu
Schodiště
Stěhování expozice

Jsme hrdí na to, že vám můžeme nabídnout prvotřídní stěhovací služby s důrazem na spolehlivost, profesionalitu a osobní přístup. Na této stránce najdete zkušenosti našich zákazníků, kteří s námi sdíleli své názory a dojmy. Přečtěte si jejich recenze a zjistěte, proč jsme považováni za jednu z nejdůvěryhodnějších stěhovacích společností na trhu. Vaše spokojenost je naší prioritou!

Reference

Ekokom

V roce 2019 jsme stěhovali společnost Eko Kom, která v ČR provozuje systém sběru a recyklace obalových odpadů. Pro Eko kom jsme stěhovali kanceláře včetně 250 kilového trezoru.

Úřad práce ČR

V půlce února roku 2020 jsme stěhovali Úřad práce na Praze 9. Stěhování probíhalo z Prahy 9 do skladu v Běchovicích, zároveň se rušil Úřad práce na Praze 14 a část věcí se stěhovala na Úřad práce na Praze 9 a část do skladu v Běchovicích. Státní zakázku jsme získali na NEN (NÁRODNÍ ELEKTRONICKý NÁSTROJ). Kde jsme vyhráli přísné výběrové řízení. ´

Sazka

V srpnu roku 2022 jsme vyhráli výběrové řízení k vyklizení sídla společnosti Sazka a.s. v ulici K Žižkovu. Likvidovali jsme 9 pater, kde součástí byly i velmi těžké kusy – např. trezory od 200 kg do 550 kg, třídičku, řezačky, RACKy, a další.

Pošli snadno logo

Stěhovali jsme logistickou a přepravní společnost poslisnadno.cz. Stěhování probíhalo ve večerních hodinách, aby nebyl narušen chod firmy. V pátek končili zaměstnanci ve staré budově na ulici Československého Exilu 4 a v pondělí nastupovali do nových prostor na Václavském náměstí.

VUBP logo

Pro výzkumný ústav bezpečnosti práce jsme stěhovali 220 kilový stroj a 160 kg běžící pás v rámci budovy. Stroj jsme stěhovali z prvního patra do sklepa a běžící pás v prvního patra do třetího.

Předchozí

Následující

Nechte to na nás

Flexibilita a zkušenost

Flexibilita
a zkušenost

8 let na trhu

Ověřeno zákazníky

Ověřeno
zákazníky

800+ kladných recenzí

Svátky a víkendy

Svátky
a víkendy

bez příplatků

Pojištění

Pojištění

proti případným škodám

Zdarma po Praze

Zdarma
po Praze

vč. stěhování do patra